LOGO

Mit logo er en illustration af symbolet ”Livets Frø” (”Seed of Life”), som ses her nedenfor.

Symbolet ”Livets Frø” stammer fra og indgår i symbolet ”Livets Blomst” (”The Flower of Life”).

”Livets Blomst” er et symbol, der består af 19 cirkler. Dette vidunderlige motiv er meget gammelt og er kendt over hele verden. Det kan blandt andet ses indgraveret i sten i Osiris tempel i Egypten.

Det hedder ikke ”Blomst” (“Flower”), fordi det ligner en blomst, men fordi den står for et frugttræs cyklus. Dette frugttræ vil før eller senere bære blomster og dermed frugt, for eksempel pærer, blommer og så videre. Frugterne bærer frøene, der vil falde på jorden og give livet til et nyt frugttræ, og således fortsætter det igen og igen. En cyklus finder sted; først træet, derefter blomsten, så frøet og tilbage igen til træet. Dette er smukt og fascinerende, idet denne cyklus konstant gentager sig selv, som livet selv.

”Livets Frø”
I centrum af ”Livets Blomst” er der 7 sammenflettede cirkler, dette mønster hedder ”Livets Frø” (”Seed of Life”). Det symboliserer skabelsens rite og viser, hvordan livet er skabt. Hvis du tegner ”Livets Frø”, skal du altid starte med én cirkel. Dette er begyndelsen, sådan begynder livet for mennesker også med den første befrugtning af ægget. Derefter deles denne celle. Det samme sker med ”Livets Blomst”; du er nødt til at tegne den anden cirkel, så den skærer den første lige i midten. Denne proces fortsætter, indtil vi har de første syv cirkler (”Livets Frø”). Processen med udviklingen af menneskeliv er det samme; oocytterne fortsætter med at opdele og danne den første klynge af celler.

Dette skal medvirke til at præcisere begrebet, ”Livets Frø”.

de første celler

Dette billede viser, hvordan cellerne deler sig:

celledeling

Lad os se på virkningerne af ”Livets Blomst” (”Flower of Life”):
Nu har vi set, at processen med livets udvikling er indeholdt i ”Livets Blomst”. Hvis vi visualiserer dette, genkender vi, at oprindelsen af vores væsen er lagret i ”Livets Blomst”

Den grundlæggende struktur:
Det betyder, at hver gang du ser på ”Livets Blomst”, ser du begyndelsen af alt.

Det betyder, at du kan forbinde med selve oprindelsen!
Budskabet er, at alt, der ikke går harmonisk i dit liv, hvis du føler at du har mistet styringen af dit liv eller endda, hvis du oplever fysiske problemer – alt dette kan rettes, fordi du har nøglen til oprindelsen. Ved du, at dine første celler er placeret i din perineum, og den sørger for at informationen om regenerering sendes til alle andre celler? Disse celler bærer al den information, du behøver for at forblive sund. Du skal bare lade dem fortsætte med denne proces og leve dit liv i harmoni, ikke i disharmoni. Og det er det, som ”Livets Blomst” symboliserer og viser dig. Det er simpelthen perfekt.

Jeg har derfor valgt symbolet ”Livets Frø” til logo for mit firma, KaosKnuser, netop fordi det viser, at du (og jeg) altid kan lægge en ny kurs; regenerere og balancere dit liv; genskabe dig selv på ny ud fra en iboende viden (kode), som støtter dig i at finde den rette harmoni igen.

Det er for mig et smukt og livsbekræftende symbol, som giver håb og fornyet tro på os selv og (måske) noget større end os.

Udgivet i Hjemmesiden - Tanker om.