KaosKnuser – Carina Runi Ravnsholm

Om mig

– Lær mig at kende

Alle mennesker skal have mest mulig glæde i livet.
Det er min mission. Og derfor blev jeg stresscoach, psykoterapeut, hypnoterapeut og familieterapeut – og KaosKnuser for dig, hvis du ønsker det.

Mit navn er Carina Runi Ravnsholm. Jeg er født den 2. juli 1962. Jeg har flere års erfaring som KaosKnuser via blandt andet

 • stresscoaching,
 • familie- og psykoterapi,
 • hypnoterapi og
 • mindfulness(meditationer)

Jeg ved, at mange mennesker har oplevelser og tunge ting med i deres bagage fra en problematisk opvækst. En opvækst, som kan følge den enkelte person gennem et helt liv, hvis de ikke gør noget aktivt ved det. Dette kan bevirke, at det ikke er så let at passe på sig selv og sige fra samt mærke sine grænser. Måske gælder det også for dig? I så fald, er du måske en af dem, som jeg er sat i verden for at hjælpe.

Min egen opvækst var heller ikke nem, og jeg har arbejdet med lavt selvværd, skyld og skam i flere år. Jeg har også været pårørende til psykisk syge, en dement, kræft ramte, en misbruger samt børn og unge med autisme og ADHD. Jeg har gennemlevet en skilsmisse og to længerevarende stresssygemeldinger. Derfor har jeg personlig kendskab til, hvordan det føles, når livet føles barsk, kaotisk og ukærligt, men samtidig har jeg også både viden og erfaring om, at der findes en vej ud af mørket til lyset, selv om det umiddelbart kan opleves håbløst og ufremkommeligt.

Jeg har lært rigtig meget om mig selv ved at gå i terapi. Og gennem mine terapeutuddannelser og min stresscoach uddannelse har jeg lært, hvordan jeg guider andre til et liv i større balance og harmoni. Et liv, hvor der er plads til at mærke efter og lytte til sig selv og ens egen intuition og følge det, som er rigtigt for den enkelte. Og, at være tilstede i Nu’et.

Mit håb er, at du også får lyst til at blive KaosKnuser – ligesom mig!

HVAD OPTAGER MIG?

I øjeblikket er jeg specielt optaget af den kraft og styrke, som der findes i Nu’et og som jeg ser som en væsentlig del af det at være et lykkeligt menneske i vores til tider forvirrede, fortravlede og kaotiske hverdag fyldt med krav og forventninger fra omgivelserne.

I min daglige praksis har jeg valgt at kombinere de mere evidensbaserede uddannelser, jeg har, med en mere holistisk tilgang, hvilket blandt andet betyder, at jeg også tilbyder healing. Denne kombination af det bedste fra “begge verdener”, føler jeg, giver en effektiv og skånsom mulighed for bedring og udvikling.

MINE UDDANNELSER

Jeg er uddannet socialrådgiver på Via University College i Aarhus,  familieterapeut hos DISPUK og psykoterapeut hos Institut for dybdeterapi. Desuden er jeg uddannet stresscoach hos Forebyg Stress v/Bjarne Toftegaard, som er kendt fra TV for blandt andet sin medvirken i udsendelsen fra DR2 den 08.03.14 ”Stå af ræset”. Jeg har taget diplomfag i psykologi ved Danmarks Pædagogiske Universitet i Aalborg. Uddannet mindfulness instruktør fra AT Work i Aalborg. Sidst, men ikke mindst, er jeg uddannet hypnoterapeut fra HypnoCollege i Aalborg.

Jeg modtager supervision fra ekstern supervisor og tager desuden kurser og workshops for løbende at dygtiggøre mig yderligere, således jeg bedre kan støtte dig i din proces. Nyeste skud på denne stamme er, at jeg også er blevet uddannet som hypnoterapeut, som jeg anvender i forbindelse med KaosKnuser forløbene.

OVERBEVISNING

Min overbevisning er, at man med mellemrum er nødt til at arbejde med sig selv for at finde mening i sin tilværelse og sit liv. Dette har jeg gjort gennem mange år og gennem forskellige udviklingsprocesser og via forskellige terapiformer, som relaterede til min livssituation på det pågældende tidspunkt.

Mit fokus som KaosKnuser ligger på, at støtte dig, så du får en ny og forbedret balance og harmoni i dit liv, således at du kommer så tæt som muligt på at leve det liv, du ønsker.

At du via dit individuelle KaosKnuser forløb får den støtte og guidning, du har brug for, så du får det unikke, som findes i dig, til at træde tydeligere frem og forblive en fast bestanddel af din hverdag. Og, at du selv bliver i stand til at knuse det kaos, de krav og forventninger, som du må møde fremadrettet i livet.

For at kunne yde dig den bedste hjælp er jeg løbende i supervision og deltager også i terapiforløb i forhold til egne problemstillinger af faglig og personlig karakter.

Ud over min coach og psykoterapeutiske erfaring har jeg også erfaring fra socialrådgiver arbejde inden for områderne handicap, psykiatri, børn og unge samt med mennesker udenfor arbejdsmarkedet på grund af fysisk eller psykisk sygdom.

SKELSÆTTENDE LÆREMESTRE I MIT LIV:

 • Anette Holmgren
 • Thich Nhat Hanh
 • Estrid og Steen Norby
 • Lisbeth Hauschild
 • Dorrit Toftekær
 • Stilheden og Moder Natur, som er en stor lærer og healer.
 • Min elskede mand gennem sytten år, som er min livsledsager og min bedste ven.
 • Mine dejlige børn (2 bonus og 2 bio). Mine to vidunderlige børnebørn.
 • Min øvrige familie, venner og kollegaer gennem tiden.       
 • Og til slut, men ikke mindst, dyrene jeg har haft og har i mit liv, som også har givet og giver mig så meget nærvær og kærlighed.

Alle har på hver deres måde givet mig utrolig meget, som har beriget mit liv på vidt forskellige måder.

Jeg er dem alle dybt taknemmelig.